View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gottrek
|
Posted: 04 Dec, 2010 17:14 Post subject: sprawa z save |
|
|
witam
gram w przebudzenie v6.5
gdzie znajde folder badzi pliki z savemi |
|
Back to top |
|
 |
Noktis Site Admin

|
Posted: 04 Dec, 2010 18:54 Post subject: |
|
|
A do czego ci to potrzebne? |
|
Back to top |
|
 |
Gottrek
|
Posted: 05 Dec, 2010 11:47 Post subject: |
|
|
potzrebuje przeniesci na innego kompa |
|
Back to top |
|
 |
Noktis Site Admin

|
Posted: 05 Dec, 2010 15:57 Post subject: |
|
|
Przekopuj ca?y katalog data to wtedy wszystko przeniesiesz. A najlepiej to przenie?? ca?y folder z zainstalowanym modem. |
|
Back to top |
|
 |
Gottrek
|
Posted: 05 Dec, 2010 23:16 Post subject: |
|
|
ok thx |
|
Back to top |
|
 |
olo69
|
Posted: 19 Dec, 2010 21:55 Post subject: |
|
|
a czy lokalizacja pliku z save to jaka? wielka tajeminca? Bo ja j? posiad?em zanim w ogóle zacz??em gra?
odpowiadaj?c na pytanie "po co mi to" odpowiadam: backup kilku plików po kilkadziesi?t kb a nie ca?ego katalogu |
|
Back to top |
|
 |
Noktis Site Admin

|
Posted: 20 Dec, 2010 19:40 Post subject: |
|
|
Quote: | a czy lokalizacja pliku z save to jaka? wielka tajeminca? | Niektórzy sobie wgrywaj? postacie z normalnego D1. Oczywi?cie taka posta? nie jest w pe?ni kompatybilna z modem, ale czasem widze osoby z 50lvl na starcie, to od razu taki dostaje permanentnego bana. Wi?kszo?? gra w awake dla przyjemno?ci, ale niektórzy wol? oszukiwa?. Dla takiego od razu mam ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=dtw5Rd6RgJM
Quote: | odpowiadaj?c na pytanie "po co mi to" odpowiadam: backup kilku plików po kilkadziesi?t kb a nie ca?ego katalogu | Katalog data zajmuje kilkadziesi?t kb. |
|
Back to top |
|
 |
SynSasiada
|
Posted: 05 Mar, 2012 16:17 Post subject: |
|
|
Witam mam pytanie co do kopiowania i podmieniania ca?ego katalogu. Czy nie strac? poprzednich postaci? Na jednym komputerze mam 2 a na drugim 1. |
|
Back to top |
|
 |
Noktis Site Admin

|
Posted: 06 Mar, 2012 14:56 Post subject: |
|
|
Pliki zostaj? zast? pione wersj? z backupu, wi?c jesli na komputerze nr 1 stworzules ?ucczniczke i maga a na komputerze nr 2 stworzyles wojownika to jak zrobisz backup z komputera nr1 i przywrócisz go na komputer nr 2 to wtedy wtedy savy oraz skrytka z komputera nr 2 zostana zastapione tymi z komputera nr 1. Chyba ?e sejw z komputera nr 2 ma inny numer ni? sejw z komoputera nr 1, to wtedy nie zostanie zast?piony i bedzies zmial 3 sejwy ale skrytka zostanie zastapiona. |
|
Back to top |
|
 |
azmo
|
Posted: 23 Nov, 2012 0:00 Post subject: witam |
|
|
witam.Mam problem z moimi starymi postaciami z awake.Po rocznej przerwie zachcia?o mi si? gra? w diablo awake ale mam problem z moimi starymi postaciami którymi gra?em rok temu.Problem polega na tym ?e gdy skopiuje stare postacie do katalogu data to w folderze je widac ale jak chc? grac na b.necie to ju? ich tam nie widz?,mog? tylko stworzy? nowa postac a starych nie ma.Stare postacie mia?em przez rok czasu na poczcie swojej.Dodam ze kiedy? gra?em na winXP i wersja patcha awake chyba6.6 teraz mam win7 i wersje patcha 6.7.Czy zmiana systemu operacyjnego ma co? z tym wspolnego? czy mo?e ten nowy patch nie jest kompatybilny ze starymi postaciami??Prosz? o odpowiedz bardzo zale?y mi na tych postaciach bo tam mia?em bodajze 46 lvl woja i 35 amazonki i szkoda by by?o zebym musia? grac na nowo bo mam sentyment do tamtych postaci i nabijanego lvl z innymi graczami w tamtym czasie... pozdrawiam... |
|
Back to top |
|
 |
Noktis Site Admin

|
Posted: 23 Nov, 2012 21:45 Post subject: |
|
|
Robi?c backup postaci nale?y ca?y katalog data skopiowa? i pózniej przywraca si? rownie? ca?y folder data. |
|
Back to top |
|
 |
azmo
|
Posted: 23 Nov, 2012 22:16 Post subject: |
|
|
czyli rozumiem ze ju? sobie tymi postaciami nie zagram,bo ja mia?em te pliki oddzielnie powyciagane z folderu DATA na poczcie luzem.I teraz jak chc? wklei? je do DATA to mi nie wykrywa?I w tym jest problem?? |
|
Back to top |
|
 |
azmo
|
Posted: 23 Nov, 2012 22:48 Post subject: |
|
|
dzi?ki,pokombinowa?em i wszystko wróci?o do normy,tylko jeszcze kolory,pozdrawiam |
|
Back to top |
|
 |
Noktis Site Admin

|
|
Back to top |
|
 |
azmo
|