|
Diablo 1 HD Hellfire Mod - Awake Diablo 1 Hellfire Mod - Forum Awakening Mod
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Obishedo

Joined: 09 Mar 2013 Posts: 425 Location: Jab?onowo Pomorskie - Poland
|
Posted: 10 Nov, 2014 1:26 Post subject: Bronie jednor?czne oraz dwur?czne |
|
|
Noktis nie wiedzia?em jak zatytu?owa? temat, no ale OK. Mniejsza z tym. Wspomina?em Ci ju? na czacie o Devastatorze. Mo?e opisz? problem tu jeszcze raz ale powoli i dok?adnie. Otó? niektóre bronie dwur?czne (2H) na animacji postaci wygl?daj? na jednor?czne (1H). Wspomniany wcze?niej Devastator kiedy trzyma go jaka? posta? podczas walki jest trzymany w jednej r?ce. Powinien by? w dwóch, to logiczne. Nie jest to jedyny taki item, bo ju? zwróci?em uwag? na Hammer of Thor. Dok?adnie tak samo. Bro? 2H a podczas walki posta? macha ni? w jednej r?czce. Niestety nie mam kilku broni 2H i brakuj? mi one w kolekcji ale dla Ciebie nie jest problemem to posprawdza? jak to wygl?da na animacji w grze itd. Koniecznie trzeba wyeliminowa? te niedopatrzenia. Postacie u?ywaj?ce broni 2H musz? podczas walki trzyma? je w obu r?kach bo wygl?da to conajmniej dziwnie, gdy nasza posta? w okienku ekwipunku ma w?a?nie bro? 2H a na animacji ?mia?o mog?aby nosi? tarcz? w tej "wolnej" r?ce... Wydaje mi si?, ?e trzeba zmieni? baz? tych itemów na te najci??sze bronie. Pisz? ten post dlatego, ?e pono? wersja 7.0 ma by? ko?cow? wi?c lepiej wszystko dopi?? na ostatni guzik.
Pozdrawiam!
P.S. Chcia?bym w ko?cu ?eby mój warrior wygl?da? jak barbarzy?ca i mia? wielki dwur?czny topór, którym b?dzie "sieka?" ?by demonów i innych piekielnych pomiotów  |
|
Back to top |
|
 |
Noktis Site Admin

|
Posted: 10 Nov, 2014 12:49 Post subject: |
|
|
Devastator zalicza si? do bu?aw a w grze nie ma animacji dla postaci z dwur?czn? bu?aw? w r?kach. Aby Devastarot mia? animacje topora, to musia?by by? toporem a nim nie jest. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|