|
Diablo 1 HD Hellfire Mod - Awake Diablo 1 Hellfire Mod - Forum Awakening Mod
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
klimek
|
Posted: 10 Aug, 2014 9:37 Post subject: Awake, Belzebub, HD mod - jak ogarna?? |
|
|
Witam, chcia?em pogra? w diablo 1 i znalaz?em te wszystkie dodatki, które powiesz szczerze robi? mega wra?enie. Teraz chcia?em w to zagra? - jak krok po kroku to instalowa? ?eby dzia?a?o. Uda?o mi si? odpali? gre w HD ale nie ma d?wi?ku i wywala przy pierwszym potworku.
Mam win 7 |
|
Back to top |
|
 |
Noktis Site Admin

|
Posted: 10 Aug, 2014 10:36 Post subject: |
|
|
Ta sekcja forum dotyczy moda Przebudzenie a nie projektu Belzebub, wi?c nast?pnym razem pisz w odpowiednich dzia?ach.
D?wi?ku nie masz bo nie zainstalowa?e? biblioteki openAL, która jest do??czona do archiwum z modem. Wymagane jest tez net.framework 3.5 |
|
Back to top |
|
 |
kris
|
Posted: 18 Oct, 2014 9:12 Post subject: |
|
|
klimek , belzebub i hd mod to jest to samo tylko z inna nazwa , a nie wiem czy sie da do niego doklejac moda awake , one chyba w zalozeniu maja dzialac osobno czyli grasz albo w to albo w to w jednym momencie a nie w oba mody naraz. Jakbys potrzebowal wszelkiej pomocy techniczne a nikt na forum ci nie pomoze pisz na priv do mnie |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|